Holdoversigt

Schæferhundeklubben

Kreds 30 Greve

Trafikvejen 3, 2670 Greve


Forårssæson 2020 

Sæsonen er igang, men du kan stadig komme på hold. Se restriktioner på forsiden.Hold 1: Hvalpe

(600,- pr. sæson)

 

For hvalpe fra 8 uger til ca. 12 måneder.

 

Lørdag kl. 10.15 - 11.00 

 

Trænere:

Randi Salzwedell 53601275, hjem@ramseys.dk

Susanna Hochheim 27114827, susanna@bornogfritid.dk 


Indhold: Generel startlydighed og grundlæggende sportræning. Hvalpene lærer at sidde, ligge, stå, komme når man kalder, ligge roligt med andre hunde på banen og meget mere. Der fokuseres meget på samarbejde mellem hund og fører, og er ligeså meget et førerkursus. Vi taler om fodring, almen opdragelse, tager på tur, går spor og får rigtig lært at bruge hundens drifter. Sæsonen afsluttes med Køreprøve 1 eller 2. Husk altid godbidder, legetøj (gerne en blød lille bold med snor), godt humør og påklædning efter vejret.

 

Trænerne har deltaget i schæferhundeklubbens træneruddannelse samt  brugsprøver, og ved hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.

Randi har trænet egen hund til IGP3/IFH niveau og deltaget i DM flere gange. 

Susanna har specialiseret sig indenfor rally-delen og er igang med at videreuddanne sig til en rigtig kloge-åge inden for det felt;-)

 

Hold 2: Unghunde- og familiehold


(600,- pr. sæson/700,- pr. sæson ej medlem)


For unghunde/voksne hunde over ca. 6 måneder.

 

Lørdag kl. 9.00 – 9.45


Træner:

Michael Gjerløv 21260664, michael@Gjerlov.net

Kirsten Urup Elkjær 29641009, kirstenelkjr@gmail.com


Føl: Sandra Blenner


Indhold: Generel lydighed og grundlæggende sportræning. Masser af boldmotivation, spor, lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Husk altid godbidder, bold i snor, apportbuk, line uden ringe, godt humør og påklædning efter vejret. Om du er prøveorienteret eller ej kan du deltage på dette hold.


Trænerne har deltaget i schæferhundeklubbens træneruddannelse samt  brugsprøver, og ved hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.


Hold 3: Prøverorienteret hold

600,- pr. sæson/700,- pr sæson ej medlem)

 

Prøveorienteret hold, fra 8 uger og op ....


Lørdag kl. 11.30 - 12.30 - (mandag 17.30-20.30 for træner/udvalg)


Træner:  

Lotte Hansen 51273789, lottha@live.dk


Træningen tilrettelægges individuelt efter den enkelte hund og føres færdigheder og behov. Træningen planlægges løbende af instruktørerne i samråd med hundeførerne. Holdet henvender sig til hundefører der ønsker at aflægge prøver fra schæferhundeklubbens prøveprogram (beg B, B, FP og IPO), og man skal være indstillet på at det kræver en hel del ekstra træning og hjemmearbejde. For en del af holdet, vil meget af træningen være baseret på selvtræning. For dem der ønsker at træne mod en færdselsprøve, vil der blive arrangeret "by-træning".


Træneren har deltaget i schæferhundeklubbens træneruddannelse samt  brugsprøver, og ved hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.Hold 4: Generel lydighed

(600,- pr. sæson/700,- pr. sæson ej medlem)


Lørdag kl. 9.00 – 9.45


Træner:  

Lone Pridal 93303651, lone.pridal@gmail.com


Føl: Katja Elvius


Indhold: Generel lydighed, sportræning og FP/B træning. Masser af boldmotivation, spor, lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Husk altid godbidder, bold i snor, apportbuk, line uden ringe, godt humør og påklædning efter vejret. Vil du gerne lære øvelserne koretk med henblik på FP/B prøver, på et tidspunkt, er det her holdet for dig.


Træneren har deltaget i schæferhundeklubbens træneruddannelse samt  brugsprøver, og ved hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.


Hold 5: Rally lydighed

(600,- pr. sæson/700,- pr. sæson ej medlem)


Tirsdag kl. 18.00 – 19.30 på de indhegnede baner.


Træner:  

Susanna Hochheim 27114827, susanna@bornogfritid.dk 

Lone Pridal 93303651, lone.pridal@gmail.com


Indhold:

Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men til forskel fra almindelig lydighedstræning lægges der her ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning skal udtrykke glæde og positivitet.

Rally-lydighed er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – hund og fører gennemgår en bane med øvelser, men momenterne er baseret på lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk og spring, dreje kombineret med andre øvelser, der slet ikke kendes fra lydighed.

I rally-lydighed skal hund og fører gennemgå en bane med 10-20 skilte, som angiver hvilke øvelser hunden skal udføre. Hund og fører skal igennem forskellige fra baner fra gang til gang.


Træneren har deltaget i schæferhundeklubbens træneruddannelse samt flere udvidede rallykurser.


Hold 6: C-træning

(350,- pr. sæson/450,- pr. sæson ej medlem af Kreds 30 Greve)


For hvalpe og opefter


Aflyst indtil videre... 


Figuranter:

Peter 40528487, peterelkjr@gmail.com

Jesper, rasmussen.jesper@hotmail.com

Robert Salzwedell, 31217115, robs@mansoft.dk


Indhold: Der trænes målrettet mod prøver og avlskåringer for dem der vil det, men der vil også være meget hvalpe motivation og drift leg. Adgangskrav: For at der kan ydes C arbejde kræves medlemskab af Schæferhundeklubben Kreds 30 Greve/eller tilsvarende specialklub.

C arbejde kræves at der er betalt sæsonkort i kreds 30 eller at man går på et lydighedshold i kreds 30.


Trænerne har deltaget i schæferhundeklubbens brugsprøver og ved, hvad det vil sige at træne en hund op til programmer.Selvtræning


Tider uden for de øvrige holds træningstider


Sæsonkort i Kreds 30 Greve koster (Halvår 1. januar – 30. juni/1. juli – 31. december) Kr. 500,- og (Helår 1. januar – 31. december) Kr. 800,- for medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark og tilknyttet Kreds 30. For personer, der ikke er medlemmer af kreds 30, er der et tillæg på kr. 100,-


Pensionister betaler (Halvår) Kr. 250,- og (Helår) Kr. 400,-


Årskort kan tegnes ved henvendelse på træningsdage eller indbetales til Nordea Bank Reg: 5501 Konto: 5494439559

eller på MobilePay 15406 :-)


Gæstetræning koster 20 kr per gang og er ifølge kredsmedlem eller selvtræner.


Træningspriser


En træningssæson på hold i Kreds 30 Greve koster 600,- kr for medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark og tilknyttet Kreds 30. Der er ikke forskel i prisen på forår og efterår.


Pensionister betaler 1/2 pris af hold altså 300,- kr.


For personer, der ikke er medlemmer af kreds 30, er der et tillæg på alle hold, samt halv- og helårskort, på Kr. 100,-. Der opkræves ikke tillæg 1. sæson for ikke medlemmer på hvalpeholdet.