Nyheder

Nyheder opdateres løbende på denne side...

Seneste nyheder:


27. april

Referat fra generalforsamling kan læses her.


1. april 2021 - indkaldelse til generalforsamling:

Kreds 30 Greve indkalder hermed til generalforsamling tirsdag den 20. april klokken 19.00 ved kredsens klubhus, Trafikvejen 3, 2670 Greve. Generalforsamlingen afholdes udendørs, og man skal selv medbringe en stol. Max antal deltagere er 50, og man skal tilmelde sig på Caniva her. Kommer der mere end 50 tilmeldinger, flyttes generalforsamlingen til et senere tidspunkt med hensyn til gældende forsamlingsloft.


Dagsorden som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere
  3. Formandens beretning fremlægges til godkendelse
  4. Kassereren forelægger det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed
  5. Indkomne forslag
  6. Valg

Valg af formand for 2 år (Lotte modtager genvalg)
Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år (Michael modtager genvalg)
Valg af 2 bestyrelsessuppleanter for 1 år
Valg af revisor for 1 år
Valg af revisorsuppleant for 1 år
Valg af 2 kredsrepræsentanter for 1 år til Schæferhundeklubbens repræsentantskabsmøde.

7. Eventuelt

Generalforsamlingen indkaldes med mindst 14 dages varsel.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til kredsformanden senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Husk at medbringe dit medlemsbevis til hovedklubben.

Stemmeberettigede og valgbare er alle voksne medlemmer af kredsen med 3 måneders medlemskab forud for generalforsamlingen og som ikke er i kontingentrestance.

Ungdomsmedlemmer har dog ikke stemmeret. Vedtagelser på generalforsamlingen sker ved almindeligt flertal. Skriftlig afstemning finder sted, når det begæres. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt eller pr. brev.

 


12. juli 2020:

Puha, sikke et forår. Coronakrisen lukkede en stor del af Danmark ned , og det ramte naturligvis også Schæferhundeklubben. Selvom vi forsigtigt kom igang igen i midten af maj, valgte vi af aflyse vores køreprøver og forlænge sæsonen i stedet. Der har været stor belægning på holdene, og især hvalpeholdet var så velbesøgt, at vi måtte dele det i tre for at kunne overholde forsamlingsforbuddet. Derfor har vi i år også valgt at forsøge os med drop inn træning for hvalpene om lørdagen, hvor man kan komme og træne for en flad 20'er. Det er indtil videre en succes.

Traditionen tro holdt vi også Skt. Hans i Kreds 30 med stort bål. Vi meldte det lidt sent ud, da vi tog beslutningen om at gennemføre i 11. time, men alligevel var vi en god lille sluttet kreds, som kunne grille og hygge med bål og behøring afstand.

Vi glæder os til at se jer til indskrivning søndag den 16. august kl. 10.30-12.0 i klubhuset. OBS: Vi lukker kun 10 ind af gangen, så alle behøver ikke være der kl. 10.30. God sommer :-)


3. december 2019:

Først og fremmest tak for en god sæson. Vi sluttede af med nogle godt befolkede køre- og familiehundeprøver (tak til Østrand Hundeartikler for det fine sponsorat) og et spændende kredsmesterskab. Sidst men ikke mindst holdt vi vores kredsfest den 30/11. Tusind tak til alle, der har sponsoreret gaver til vores amerikanske lotteri, som traditionen tro fik ludomanen frem i de fleste... Vi havde en super hyggeligt aften. Da posten/BHU formanden ikke arbejder så hurtigt, nåede vores pokaler ikke frem til festen. Derfor kan de afhentes lørdag den 21/12 kl. 11, hvor vi også hygger lidt med gløgg og æbleskiver og lige ønsker hinanden glædelig jul og godt nytår. HUSK vi går nytårstur den 1. januar k. 12.30 ved Trylleskoven - hold øje med opslag på Facebook. 

Holdene for næste sæson er klar - ser mere under holdoversigt.  


18. juni

Tidsplanen for køreprøverne er klar, og du finder den her. Holdtiderne for efterårssæsonen er opdateret. Husk vi træner hver lørdag sommeren over... Godt nok selvtræning, men det er så hyggeligt. Klokken 10-12 cirka.


4. juni

Vi skal have pladsdag søndag d. 23 juni 2019, med efterfølgende Sankt Hans hygge hvor vi tænder grillen og bål (hvis forholdene tillader det.) Kredsen står for maden.
Vi vil være der fra kl. 10 hvor vi lister opgaverne op og fordeler dem, vil prøve at have en ansvarlig for hver opgave, som så vil stå for at give info videre til dem, som evt. støder til i løbet af dagen. Kom og vær med så meget som du har mulighed for og ha en hyggelig dag/aften i godt selskab. Om du kun er der de første, midterste eller sidste timer, bestemmer du selv. Tag mand, kone, kæreste, børn og hund med og hjælpe med at få shinet vores dejligte arealer op.
Af hensyn til indkøb af frokost og aftensmad, må du meget gerne give besked om du kommer.


2. januar

Så er det tid til årets generalforsamling. Se mere her.


15. november

Holdoversigten for foråret 2019 er opdateret. Indskrivning bliver søndag den 10. februar kl. 10-11. Generalforsamling onsdag den 6. februar kl. 19.30. Begge dele i klubhuset. Husk at vi har køreprøver og kredsmesterskaber på lørdag, så der er masser af aktiviteter på pladsen på lørdag. Kom og støt dine holdkammerater :-)


22. oktober 2018

Bestyrelsen inviterer til den årlige kredsfest lørdag den 24. november kl. 18.00 i klubhuset. Vi skal spise god mand, hygge, danse og have pokaler. Tilmelding i køkkenet senest den 18/11-18. Prisen er kr. 200,- pr. snude, der inkluderer velkomstdrink, forretm stor buffet, dessert, chips mm. Drikkevarer kan købes til rimelige priser.


4. juli 2018

Indskrivning til efterårs sæson er søndag d. 12 aug kl. 10.00 - 11.00 i klubhuset :-)

Så er holdoversigt siden opdateret med efterårs sæsonens tider og hold :-) Vel mødt til alle :-)

Små hvalpe, Randi Lørdag 10.30 - 11.30

Store hvalpe: Susanne R og Carsten Lørdag kl. 9.00 - 10.00

Generet lydighed: Lone Tirsdag kl. 18-19

Unghunde/familiehunde: Michael, Lotte og Kirsten Lørdag kl. 09.00 - 10.00

Prøverorienteret hold: Annedorthe og Lea lørdag kl. 10.15-11.45

C-hold: Peter, Jesper og Jeppe, lørdag 12.00 -14.00


18. juni 2018

Se her: Skt Hans hygge i kredsen lørdag d. 13. juni kl. 18.00 - vel mødt til alle :-)


10. juni 2018

Her er tidsplanen for kørerprøverne, se her, på lørdag d. 16. juni. De meget søde "dommere" er Randi og Michael :-)

Vel mødt til alle - hvis i ik skal deltage så kom og hep og bak op om de modige HF der stiller - det blir som vanligt en super hyggelig dag :-)


22. maj 2018

D. 20. maj afholdte DKK Beg B DM i Horsens og kredsen havde to medlemmer med Kristian og Hanne og begge deltager bestod deres første B prøve sammen med deres unge hunde i meget fin stil - stort tillykke :-)


13. maj 2018

Så er DM IPO3, afholdt på Randers stadion, vel overstået. Flot arrangement, masser af godt hundearbejde som har kostet "blod sved og tåre" blev vist. Men også et arrangement der vist at alt kan ske på selve dagen og at det er hunde/dyr vi arbejder med, og trods ihærdig træning har de deres egen mening og gør ikke altid helt det vi troede de havde lært ;-)

Stort tillykke til kredsens to deltager Thomas og Tommy der deltog og og bestod i flot stil :-) TILLYKKE


Så er det igen ved, at være tid til at tilmelde sig køreprøverne. De afholdes lørdag d. 16. juni

Det vil fra tirsdag d. 15/5 være muligt, at tilmelde sig køreprøve 1, 2 eller 3. det koster 50 kr og skal betales i/til køkkenet.

Betaler man med mobilepay, så skriv lige navn og køreprøve på.

Sidste frist for tilmelding er lørdag d. 9/6.

Tidsplanen for køreprøverne bliver slået op på facebook og på hjemmesiden senest d. 14/6.

Vi starter med alle køreprøve 1erne derefter 2erne og slutter af med 3erne.

Vi glæder os til en super hyggelig dag i hunden og hyggens tegn.

Har du spørgsmål, er du velkommen til, at skrive til Kirsten, der også er prøveleder på dagen

kirstenelkjr@gmail.com


1. maj 2018

Der skal lyde en stor tak til dem der mødte op på vores Pladsdag d. 29. april, tak til Tanja, Jacob, Søs, Carsten, Jesper, Michael, Annette, Anne-Dorthe, Jeppe, Dorthe, Katja, Mark, Lærke, Malene, Lars, Camilla, Kim, Lennart, Hanne, Henning, Klaus, Tommy, Randi, Celine, Lea, Ken og Molly.

Vi fik sat hegn ned mod togbanen, indhegnet en ny stor "hvalpegård", skovlet jord, ryddet op i skoven, skiftet vandhaner, forstærket tag på overdækning, malet hundebure, kasse til varmepumpe, tagudhæng til hus, repareret hegn ved 6. skjul, malet spring, trukket kabel til lys ved skjul 1 og ikke mindst gjort rent i klubhus og på toiletter.

Dejligt med så mange fremmødte :-)


30. april 2018

Se under dokumenter for bestyrelsemøde fra d. 11. april.


24. april 2018


Kredsen afholder UHP, onsdag den 23.maj. Dommer Hans Hansen. Kom frisk Tilmeld via link på Caniva - schæferhundeklubben.

https://schaeferhundeklubben.caniva.com/event/2581/Udholdenhedspr%C3%B8ve-kreds-30


Der afholdes div. Prøver i kredsen, den 17. Juni.

Dommer Lene Carlson.

Så i kan godt nå at træne og blive klar.

Vi vil prøve, at lave et fælles arrangement, så de ‘ nye’ hundefører, kan se og måske lære lidt af det. Samtidig kan vi få en super hyggelig dag sammen.  ☀️☀️☀️

Tilmelding via link på Caniva - schæferhundeklubben. https://schaeferhundeklubben.caniva.com/event/2582/Brugspr%C3%B8ve-kreds-30


23.april 2018

Stort tillykke til Thomas med Carlo som bestod deres prøve til DM udt i weekenden d. 22. og 23. april. Med 260 point samlet er ekvipage videre til DM i Randers - stort tillykke :-)

Dermed har kreds 30 hele to deltager til DM i Randers :-). Så al mulig grund til at lægge vejen forbi Randers i dagene d. 10. til d. 12. maj.

Andre`med Mira kom desværre ikke gennem prøven - synd der ikke var nok point på sporet, så på den igen i kommer stærk igen til næste sæson :-).


20. april 2018

BHU og bestyrelsen ønsker Thomas og Carlo, André og Wida al mulig held og lykke i Odense d. 21. og 22. april til DM udt.


16. april

Stort tillykke til Tommy Hansen med en flot 7. plads ved DKK’s IPO 3 DM. Det var så tæt på en plads på VM-holdet. Øv øv. Men super flot fremført både i B og C.

Selvom André Hemmeløff Krause ikke bestod denne gang(gik ikke så godt på sporet),så var det en fornøjelse, at se et rigtig fint B og C. Så kæmpe tillykke og på den igen.


8. april 2018

Se under dokumenter for bestyrelsemøde og nye Gældende bestemmelser for Kreds 30


15.marts 2018

Referat fra formandsmødet i Schæferhundeklubben: Referat


7. marts 2018

Se: Det nye brugsprøveprogram 2019


15. jan 2018

Referat fra generalforsamlingen under: Dokumenter


10. jan 2018

Her er indkaldelsen til generalforsamlingen: Generalforsamlingen


30. dec 2017

Der er kommet nyt nr til mobilpay 15406 :-)


25.dec 2017

Bestyrelsen invitere på et lille glas lørdag d. 30. dec, hvor vi kan ønske godt nytår til hinanden, vi træner selvfølgelig forinden kl. 10.00.

Vi gentager selvfølgelig vores dejlige tradition i kreds 30. 🎉🎊🎉

Mandag d. 1. Januar 2018, går vi alle sammen, en super hyggelig fællestur med vores hunde.

Vi mødes kl. 13.00 på parkeringspladsen ved Trylleskoven.

Efter en frisk tur( på ca. 1 time), hygger vi med div. rester fra jeres jul og nytår.

Medbring selv kaffe/the.

Turen er for alle som har tid/lyst. Både børn og voksne🐶🎉🎊🐶🎉🎊🐶

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Pas på de firbenede🐶🐶


Bestyrelsen kreds 30.


13. dec 2017

Kursus i C-arbejde med Tommy Hansen.


Kredsen tilbyder lørdag den 27. januar kl. 09.00-16.00 kursus i C-arbejde. Kurset kommer til at bestå af nogle timers teori om C-arbejde, hvorefter vi vil arbejde med hundene på banen.

Kurset er hovedsageligt rettet mod jer, der vil gå på næste sæsons C-hold, og er ment som et forberedende kursus, så i er bedst muligt rustet til den nye sæson.

Teori bliver varetaget af Tommy, og det praktiske arbejde bliver udført af Tommy, Jesper og Jeppe.

Der vil være forplejning på dagen i form af morgenmad, frokost, kaffe, the og kage. Der kan købes drikkevarer i køkkenet til sædvanlig rimelige priser.

Der er plads til i alt 20 deltagere. 10 deltagere med hund, og 10 deltagere uden hund. Pladser med hund er forbeholdt deltagere på næste sæsons C-hold.

Prisen er 250 kr. med hund, og 150 kr. uden hund, begge inklusiv ovenstående forplejning.

Tilmelding til Peter Elkjær på peterelkjr@gmail.com eller tlf. 40528487. Tilmelding er først gældende ved betaling, som kan overføres på Mobilepay 40528487, eller direkte til kredsen på Nordea Bank Reg: 5501 Konto: 5494439559.

De af jer fra sidste sæsons C-hold, som vi har mail til har fået direkte besked.

Vi håber i vil tage godt imod dette tiltag.

Venlig hilsen

Figurant teamet og Kreds 30.


20. nov 2017

Små hvalpe, Randi og Susanne Randa Tirsdag 17.30-18.30

Store hvalpe: Kirsten og Carsten Hansen Tirsdag 19.15 - 20.15

FP/B: Lone og Peter Elkjær, Tirsdag kl. 18-19

Unghunde/familiehunde: Michael og Dorthe Lørdag kl. 09.00-10.15

Prøverelateret: Annedorthe og Lotte, lørdag kl. 10.30-11.45

C-hold: Peter, Jesper og Jeppe, lørdag 12.15-14.00

Se mere under: Holdoversigt


19. nov 2017

Som noget nyt har trænerne i kreds 30 arrangeret fælles planlagt træning hvor det er muligt både at træne B og C, hundene deles op i grupper efter niveau. Det koster en flad tyver for B og en tyvere mere for C. Datoerne er lørdag d. 2. dec, d. 16. dec, hvor der afsluttes med gløg og æbleskiver, og d. 13. jan kl. 10.00 alle tre gange.

Der er arrangeret gløg og æbleskiver lørdag d. 16. dec kl. 11.00 til 13.00. Alle er velkommene :-)

Der er indskrivning i kredsen d. 4. feb 2018 kl. 10.00 til 11.00. Kom og se de gode tilbud og snak med trænerne hvor du skal gå på hold :-)

Der er generalforsamling i kredsen d. 7. feb 2018  kl. 19.30 - 20.30.


Efter et noget spinkelt kredsmesterskab d. 19. nov og med et vejr der også gav nogle udfordringer, endte vi dog med en enkel kredsmester i SPH 1, stort tillykke til Annedorthe Lysgaard og Amager Ollie, op på hesten igen til dem der ikke kom igennem. Stor tak til dommer og aspirant Mikkel og Morten, sporlægger, afleder, figurant, dummies, gruppe, køkken og ikke mindst alle supportere der trodsede vejret. Endnu en god dag i kreds 30 er overstået.14. nov 2017

Så er tidsplanen for kørerprøverne på lørdag kommet se : Køreprøver


1. nov 2017

Hej alle sammen.

Så er det blevet den tid på året igen,nemlig køreprøvetid ;-)

Kredsens køreprøver ligger lørdag d. 18 november og i kan nu tilmelde jer til mig på mail Kirstenelkjr@gmail.com, med navn på HF (hundeføre) navn og fødselsdato på hund, samt en email, eller skrive jer på sedlen i køkkenet.

Igen i år, har vi været så heldige at Randi og Michael stiller op som den dynamiske dommerduo og giver jer gode ord med på vejen.

Det koster 50 kr at deltage i køreprøven og tidsplanen kommer ud hurtigst muligt.

Håber på mange tilmeldinger, og husk det er kun for sjov :-)

Med venlig hilsen Kirsten (som er jeres prøveleder på dagen)

Vel mødt til alle - kom og lad os få en hyggelig dag sammen - hep på dem der stiller op :-)


Husk også at få jer tilmeldt til vores Kredsmesterskab :-) Kredsmesterskab afholdes søndag d. 19. nov, dommer er Mikkel Kruse  - det er muligt at stille i alle prøver undtagen UHP.

Tilmeldning til prøveleder Lotte Hansen: lottha@live.dk :-)


I weekenden d. 28. og 29. okt deltog Tommy og Andre`i DM/WM udt i krds 4 - vejrudsigten lød ikke for god og vi skal da love for at vejrguderne ikke helt var med arrangementet - stormen Ingolf sørgede i den grad for at sporet blev en kæmpe udfordring for alle hundene og desværre klarede mange ikke at fuldende.

Andre`s Mira var desværre en af dem der ik kom helt igenne sporet - ærgeligt for B og C var ellers flot fremført af en frejdig hund til B 85 og C 80 - bedre held til næste udt :-)

Tommy og Nico endte på en meget flot 4. plads med A 87 B 90 C 97 og dermed også pokalen for dagens bedste C - stort tillykke så flot gået :-). Dermed kan Tommy og Noco deltage i DM i 2018 :-)


21. okt  2017

Husk kredsen afholder kredsfest lørdag d. 25. nov se: Kredsfest


6. sep 2017

Referat fra bestyrelsemøde fra d. 24. aug er lagt ind under dokumenter.

D. 18. nov 2017 afholdes der vores vanlige populærer køreprøver 1, 2 og 3 :-). De strenge dommer er igen denne sæson Randi og Michael, prøveleder er Kirsten.

Husk også der afholdes Hvidovre Open d. 14. okt - hvormange hold kan Kreds 30 få samlet ? - er du ved at være klar til en prøve - så test dig selv og din hund af ved dette hyggelige arrangement :-).


3. sep 2017

Så er det endeligt - kredsmesterskab afholdes søndag d. 19. nov, dommer er Mikkel Kruse  - det er muligt at stille i alle prøver undtagen UHP.

Tilmeldning til prøveleder Lotte Hansen: lottha@live.dk


7. aug 2017

Husk at det er på søndag d. 13. aug der er indskrivning til efterårssæsonen i kredsen kl. 11.30 - 12.30 :-). Vel mødt til alle :-). Se alle holdene under Holdoversigt :-)

Første træningsgang er lørdag d. 19. aug.


10. juli 2017

Der er prøve i kredsen søndag den 16.7. dommer Leif Harder, det er muligt at stille i færdselsprøve eller IPO prøver, sidste tilmelding 12.7.

Tilmeldning til Lotte Hansen på :  lottha@live.dk


30. juni 2017

Figurant teamet syntes ikke at kredsens medlemmer skal snydes helt for C arbejde i løbet af sommeren, så vi forsøger os med "sommer C".

Første gang bliver lørdag den 8. juli kl. 11.30, hvor Jesper og Peter er på.

Prisen er 20 kr. som betales kontant på dagen, eller overføres til kredsens Mobilepay. Pengene går ubeskåret til kredsen.

Flere datoer vil tilgå i løbet af sommeren, så hold øje med kredsens Facebook.

Vi håber i vil støtte op om tiltaget.

Venlig hilsen

Figurant teamet


28. juni 2017

Så er der kommet styr på efterårssæsonen se: holdtider.

Efter en vellykket impulsiv Sankt Hans aften i kredsen med bål osv blev der holdt sæson afslutning d. 24. juni - som vanligt var der stor tilslutning til kørerprøverne :-). Dejligt at så mange mødte op og heppede selv om de ikke lige selv sku til "prøve" :-)

Tak til dommerne Randi og Michael og god vejledning af Kirsten :-)

Alle hold har været godt besat og alle os trænere glæder sig til den nye efterårs sæson starter :-)

Husk vi mødes i kredsen om lørdagen hen over sommeren ved 10 tiden :-)

Tak til Ken, Lotte, Annedorthe og Annette som på bedste vis sørger for god mad i kredsen til både træningsdagene og arrangementerne :-)

Et stort tillykke skal også lyde til de deltager der bestod deres prøver d. 18. juni i Kredsen - det var en dejlig hyggelig dag (til dem der skal på en ommer - blir der en prøve hen over efterårs sæsone) inden Kredsmesterskabet sidst i nov - nærmere dato kommer snart.

Endun et stort TILLYKKE skal lyde - til Tommy med sin avlskåring af Niko d. 23. juni - flot gået :-)


20.  juni 2017

Hallo hallo :-)

På fredag d. 23. juni fejre vi Sankt Hans i kredsen, kom og vær med :-)

Vi tænder grillen ca 17.30 og køkkenet har åbent for salg af øl,vand og is.

Det vil sige, at maden og vinen står du selv for at medbringe :-)

Det bliver total hyggeligt.


17.juni 2017

Tidsplanen for kørerpræverne på lørdag d. 24. juni 


16. juni 2017

Efter det afholdte trænermøde, her til aften, ser efterårs sæsonen således ud - alle hold afvikles forsat om lørdagen :-)

10.30 - 11.30 Små hvalpe: Randi og Dorthe.

10.30 - 11.45 Store hvalpe: Kirsten og Susande Randa.

09.00 - 10.15 Familiehold: Michael og Jeppe

09.00 - 10.15 FP/B hold: Hanne og Lone.

10.30 - 12.00 Prøverelateret hold: Annedorthe og Lotte.

12.00 - færdig C hold: Peter, Jesper og Jeppe.

Når prøven på søndag og kørerprøverne på næste lørdag er overstået kommer der mange flere oplysninger om holdene - dette kun så i allerede nu kan planlægge og glæder jer til efterårs sæsonen :-)

Kom og hep på deltagerne på søndag :-)


7. juni 2017

D. 24/6 holder vi køreprøver i kredsen. Man kan stille i køreprøve 1-2-3 og der vil være fine sponsorgaver til de der deltager.

Hvis man ikke selv stiller op, så kom og hep på træningskammeraterne, det er en super hyggelig dag.

Dommerne er Michael og Randie.

Kirsten er prøveleder.

Det koster 50 kr. at deltage, der kan betales i køkkenet.

Tilmelding kan ske i køkkenet eller til Kirsten på mail Kirstenelkjr@gmail.com

med fulde navn på hund og hundeføre samt fødselsdato på hund.😀

Vel mødt til en hyggelig køreprøve dag og samtidig til sæson afslutning :-)


24. maj 2017

Der skal lyde en stor tak til alle der mødte frem til kredsens Pladsdag d. 21. maj, stor tak til Morten Christensen, Camilla, Gunnar Nielsen, Jeppe 'jk' Kjærsgaard, Dorthe Sofie Rosenvold, Lone Pridal, Katja Elvius, Carsten Hansen, Randi Salzwedell, Annedorthe Lysgaard, Lennart Hartmann Nielsen, Hanne, Martin, Finn Petersen, Kirsten Urup Elkjær, Klaus Litved, Ken Hansen, Annette, Michael, Jesper, Celine og Molly for en kæmpe indsats hvor vi fik malet alle skjul, borde, spring, hegn, låger, varmepumpe skjul, lågen ind til toilet, kørt på genbrugen med diverse skrald, fjernet den lille vold foran klubhus, gravet rør ned til lys, opsat lysmast, sat stolper til overdækket terrasse, beskåret oasen, etableret Sankt Hans bål og slået græs. Det var et super arbejde af samtlige og jeg tror vi alle er godt ømme i musklerne i morgen.😎😄

Og selvfølgelig tak til Dorthe Sofie Rosenvold, der bagte lækre morgenboller og Finn Petersen der havde hjemmebagte roulader og Annedorthe Lysgaard der havde bagt rabarbercrumble, uhm det smagte godt :-)


7. maj 2017

Vi holder arbejdsdag søndag den 21 maj fra kl. 8 hvor vi starter med morgenmad. Vi har masser af ting der skal laves og selv et par timer vil være til hjælp. Tilmeld dig køkkenet om lørdagene eller til Lotte Hansen på:  lottha@live.dk

I bedes medbringe værktøj og skovle mv selv :-). Selv om der er nok af arbejde - holder vi det på et hyggeligt plan - så kom endelig :-). Vel mødt til jer alle :-)

Se: Pladsdag


20. april 2017

Alle hold i kredsen er i fuld sving med træning og det går super godt. Der blir trænet i alle dicipliner på alle niveauer. Mange træner målrettet hen mod prøver andre er mere til familiehunde hygge og en del prøver begge dele af - skal - skal ikke prøver, og alle er lige velkomne :-). Vores fælles mål er at hundene bliver brugt og vi har det rart med hundene og hinanden. Og det har vi :-)

Vi træner på alle hold om lørdagen og ii klubhuset serveres både morgenmad og frokost :-)

På C - holdet sker der også virkelig udvikling og her i påsken blev der afholdt c - kursus, af Erik Fenger, i kredsen hvor vores figuranter også deltog. Spændende at se hvad de har lært :-)

Tommy med Nico deltog i weekenden d. 8. og 9. april i DKK IPO3 DM og fremviste et rigtig flot pogram, men blev desværre diskvaliseret i gruppe c. Tommy og Nico kommer i den grad igen :-).

I weekenden d. 22. og 23. april bliver der afholdt IPO3 udt i kreds 70 og Andre`med Mira deltager for første gang og vi ønsker held og lykke :-)

Søndag d. 18. juni afholder kredsen prøve i Beg, IPO og FP og dommer er Lene Carlson - figurat kommer senere. Tilmelding til Lotte: lottha@live.dk.


13. marts 2017

Se referat fra bestyrelsemøde d. 8. marts under dokomenter.


2. marts 2017

Se referat for kredsens generalforsamling under dokumenter.


23. feb 2017

Træningspladsen er på lørdag optaget indtil kl. ca. 12. C- holdet bliver afviklet som vanligt :-).

I forbindelse med at kreds 30 er værter for bruttotrup samling for figuranter på lørdag den 25/2 laves der flæskestegssandwich som kan købes i kredsens køkken for beskedne 25kr pr stk. Også for kredsens medlemmer.


DYRLÆGEAFTEN

Mandag d. 27.marts kl. 18.30.

For alle som træner i kreds 30 🐶

Handler om de vigtigste arvelige brugsrelaterede sygdomme, der især er interessant for schæfere.

Vacciner, hedeslag, løbetid og andre spørgsmål, som må komme.

Mødested:

AniCura Københavns Dyrehospital

Poppelstykket 11

2450 Kbh. SV.

Der vil blive serveret øl/vand og lidt snacks. Så spis hjemmefra.

Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig.

TILMELDING DIREKTE TIL Annedorthe i PRIVAT BESKED via FB eller SMS 20647206.

På bestyrelsens vegne

Annedorthe


16. feb 2017

Efter gårdagens generalfrosamling, hvor der mødte dejligt mange deltager op, ser bestyrelsen for kreds 30 således ud:

Formand: Lotte Hansen,

Næstformand: Annedorthe Lysgaard

Kasser: Annette Petursson

Kredssekretær: Kirsten Elkjær

Bestyrelsemedlem: Michael Gjerlov

Suppleant: Lennart Hartmann

Suppleant: Søs Friberg

Tillykke til de nyvalgte og de genvalgte :-)

Tak til Per Christiansen for godt samarbejde og formandsskab gennem mange år - vi siger ikke farvel, men på gensyn til dig - du kan nok ikke helt holde dig fra kredsen


14. feb 2017

Stort tillykke til Andre´ Hemmeløff Krause med Mira som i konkurrencen Danmarks hund 2016 er blevet nr 1 som årets brugshund over 18 mdr - super flot gået :-)

Hanne Garnæs med Jazz blev nr 9 som årets brugshund over 18 mdr og Susanne Jensen med Zita blev nr 20 som årets brugshund over 18 mdr.

Hvis du har lyst til at være med i den konkurrence så læs her hvordan du deltager: http://www.schaeferhund.dk/side.asp?ID=31574


13. feb 2017

Efter en god indskrivning i lørdgs, hvor der både var "gamle" og nye ansigter afholder vi på onsdag d. 15. feb vores årlige generalforsamling :-)

Det blir afholdt i klubhuset kl. 19.30, der vil være kaffe/te og kage og der kan købes øl og vand til de vanlige billige penge :-)

Husk at  sæson start for træning er på lørdag d. 18. feb - vi glæder os til at komme igang :-)


6.feb 2017

Husk det er på søndag d. 12. feb kl. 11 - 12 at der er indskrivning til forårs sæsonen i klubhuset.

"Gamle" som nye medlemmer er velkommende :-)

Måske har du bare lyst til en kop kaffe og en hunde snak :-)

Se holdoversigt.


18. jan 2017

Referat fra bestyrelsemøde d. 10. jan er under dokumenter


15.jan 2017

Herned dagsorden til generalforsamlingen onsdag d. 15. feb 2017, Trafikvejen 3, 2670 Greve, kl. 19.30

Dagsorden


9. jan 2017

Godt nytår til jer alle :-) Håber i kom godt ind i det nye åe :-)

Kredsen havde den vanlige nytårs tur, d. 1. jan kl. 13.00, som starter fra P-pladsen ved Trylleskoven, igennen skoven og ned på stranden, hvor det obligatoriske billede blev taget, derefter et godt stykke ned af stranden og så op på vejen og til P-pladsen. Hundene blir godt socialiseret og det gør vi mennesker så bagefter når kaffe/te og lækre julerester fortæres og snakken går - hvis du/i ikke var med iår så prøv det d. 1. jan 2018 - det er super hyggeligt :-)

Husk der er generalforsamling kl. 19.30 i klubhus, dato kommer snart - ligesom informationer og dagsorden.

Der er indskrivning i kredsen søndag d. 12. feb kl.11 til 12 i klubhus. Se holdopdeling :-) Sæsonstart den 18. februar -  sæson slut 24. juni 2017

Alle hold træner lørdage

(dog ikke påskelørdag d. 15. april )


16.dec 2016

Lørdag d. 17. dec kl. 11 vil der være gløgg og æbleskriver, så vi kan ønske hinanden god jul og godt nytår!

Kom gerne og træn inden eller bare mød op kl. 11 :-)


10. dec 2016

HUSK vores tradition 1.jan kl. 13. Nytårsgåtur for mennesker og hunde . Vi mødes på P-pladsen ved Trylleskoven - kom frisk - det er så hyggeligt. Efter turen drikker vi den medbragte kaffe og spiser julekage rester :-). Ses vi ? - og man behøver ikke være frisk - det sørger luften for i blir ;-)


28. nov 2016

Se pokal fordeling fra kredsfesten under resultater :-). Stort tillykke til alle godt gået :-)


19. nov 2016

Husk kredsesten d. 26. nov. :-)

Efterårs sæsonen er slut, men fortvivl ikke - lørdag formiddag ved 10 tiden har vi aftalt at mødes og træne hund og drikke lidt kaffe - så vel mødt til alle :-)

Dejligt stort fremmøde til sæson afslutnings køreprøver :-) d. 19. nov

Tillykke til jer alle - i bestod i fin stil og tillykke til de 3 som formåede at gøre et ekstra indtryk på dommeren og dermed blev indehaver at titlen "duks", en pokal fra Kennel Akacias, lækre godteposer fra Rigtig hundemad og godbidetaske fra Gappay :-)

Duks køreprøve 1: Rikke med Pipsi

Duks i køreprøve 2: Inge med Goofy

Duks i køreprøve 3: Ida med Kayla

Se under resultater


15. nov 2016

Forårssæson i Kreds 30 Greve

Indskrivning den 12. februar 2017 kl. 11.00 – 12.00

Sæsonstart den 18. februar -  sæson slut 24. juni 2017

Alle hold træner lørdage

(dog ikke påskelørdag d. 15. april)

Se Holdoversigt


15. nov 2016

Tidsplan for kørerprøverne d. 19. nov er nu på plads :-)

Første hund på banen er kl. 9.30 :-)

Dommer er Randi og køreprøveleder er Kirsten - Kirsten vil hjælpe jer godt igennem jeres prøve - så hvis i sku glemme noget eller har brug for at en holder jeres hund - henvender i jer bare til Kirsten - hun vil være på banen hele tiden :-)

Der kan købes morgenmad i kredsen fra 8.30 og vi slutter af med kages spisning ved pokal overrækkelserne.

Jer der skal deltage, mød op i god tid inden i skal på og luft jeres hund :-).

Alle jer andre mød op og hep på jeres hold kammerater :-)

Pokalerne er sponsoreret af Kennel Akacias. Der vil være små sponsor godteposer fra Gappay og RigtigHundemad til alle, mange tak for det.

Ligeledes vil der være medaljer og diplomer til alle deltager.

Vi ses til en super hyggelig sæson afslutning :-)


3. nov 2016

Så er der ikke lang tid til 19. nov hvor kreds 30 afholder de populære kørerprøver 1, 2 og 3 :-).

Skal du deltage er sidste tilmelding mandag d. 14. nov. Det koster 30 kr at deltage, som i kan betale på dagen med kontanter eller via mobilpay. I skal tilmelde jer til jeres træner på jeres hold.

Start- og tidsplan kommer så hurtigt som muligt efter d. 14. nov.

Vel mødt til jer alle. Jer der ikke deltager - kom og hep på de modige hundefører der stiller op ;-).

Til jer der stiller, husk det er samarbejdet mellem dig og din hund der vil blive lagt vægt på - ikke om alle øvelserne er perfekte og færdige :-)

Stort tillykke til Gunnar som i den forgangne weekend deltog i DM udt i kreds 14. Gunnar med Gina bestod prøven, se resultater, og er sikret en plads til DM i 2017, det er super sejt gået :-)


26. okt

Sidste tilmeldings frist for kredsmesterskab er idag - og vi må desvære erkende at i år er der ikke nok til at stable et arrangement på benene :-(, men derfor er forventningerne endnu større til næste år - der må være SÅ MANGE PARATE :-)


19. okt 2016

Husk at få tilmeldt dig Kredsmesterskabet d. 5. nov.

Sidste tilmelding er d. 26. okt på : hanne.garnaes@gmail.com.

Det er hyggeligt, sjovt og i trygge rammer - intet kan gå galt ...næsten ;-). Alle prøver kan tages undtagen UHP og FP.

Husk også at få meldt dig til køreprøve 1, 2 eller 3 - aftal med din træner. Det koster 30 kr at deltage og det er lørdag d. 19. nov

Kredsen havde 2 deltager med til Hvidovre open d. 16. okt - se resultater.

Det nyeste referat fra bestyrelsemøde, kredsens vedtægter og gældende bestemmelser er lagt ud på dokumenter.


13. okt 2016

Lige lidt vigtige datoer for den nærmeste tid ;-)

Kredsmesterskab d. 5. nov - tilmelding på: hanne.garnaes@gmail.com, modtages fra nu af - så hold jer endelig ikke tilbage :-). I kan tage alle prøver undtagen UHP og FP. Dommer er Peter Gammelgaard.

D. 19. nov afholder vi Kørerprøver - tilmelding vil snart være mulig :-).

D. 26. nov afholder kredsen KREDSFEST gå ikke glip af det - her uddeles pokaler, vi spiser sammen og har hyggeligt samvær :-)

Yderlige informationer om kredsfest kommer senere, men reserver allerede nu dagen


20. sep 2016

Prøve afholdes i kreds 30, lørdag den 8.10.16, dommer Hans Hansen med følgende prøver FP, B og IPO prøver tilmeldning til : lottha@live.dk

Kreds 30 havde to deltager med til IPO1 DM for schæferhunde. Stort tillykke til Tommy og Andre`med de flotte resultater til IPO1 DM d. 17. sep - super flot :-).

Se under resultater. Tommy modtog pokaler for yngste hundeføre og bedst fightene hund i gruppe C og Andre`pokal for yngste hund :-).


19.sep 2016

Husk vores stor spordag på lørdag d. 24. sep. Vi mødes kl. 9.00 ved Greve museum - vi blir ved indtil alle er færdige :-). Ta selv kaffe/te/kage med. Vel mødt til alle uanset hvilket niveau i er på :-).


11. sep 2016

En fantastisk veloverstået mini mix match for kredsens medlemmer i anledningen af kredsens 40 års jubilæum.

Mere end 20 hunde deltog i legen og tilslutningen af hundeføre og familie var dejlig stor :-). Vejret var skønt, maden var god og arrangementet som vanligt godt tilrettelagt - stor tak til alle som har planlagt og hjulpet :-)


4. sep 2016

Dejligt med så mange tilmeldning til på lørdag d. 10. Sep i anledningen af kredsens 40 års jubilæum 😊

I kan stadig nå at tilmelde jer, sidste frist på onsdag. Tilmeld jer på FB i grupen Kreds 30 eller til : hanne.garnaes@gmail.com

Har du hvalp på hvalpe holdet og endnu ik er medlem af kredsen må du alligevel gerne deltage med din familie og hund - kom og lad os få en god dag - vejrudsigten siger sommer ☀️☀️ på søndag


30. aug 2016

Kreds 30 vil gerne takke alle vore hjælpere ved vores jubilæumsarrangement, en stor tak til: Kirste, Line, Jette, Gunnar, Ken, Annedorthe, Annette Petursson, Michael og Lotte.

Også en stor tak til vores sponsorer: kennel Abardi for pokalerne til 1. Pladsen, kennel Rask for pokalen til bedste C og kennel Amager for pokalen til bedste B.

Vi takker ProPlan for foderpræmierne til alle deltagere. Gappay for stokke til figuranterne og Dogsport for ærmeovertræk. Lysgaard massageterapi for en times massage til figuranterne.

Derudover takker vi LH Concept, Østrand, Odsherred fodboldgolf, Gappay, Dogsport, ProPlan og Annedorthe Lysgaard med præmierne til vores lotteri.

Et stort tillykke til Hanne og Michael fra kredsen som stillede op og var så gode at det blev til både en 1., 2. og 4. plads. Hanne med Jazz fik pokalen for bedste B. Se resultaterne under: Resultater.


Kredsen har besluttet at vi d. 10. sep. 2016 skal afholde vores 40 års jubilæum for alle der er medlem af kredsen. Er du medlem så ta din familie med og få en dejlig dag hvor du/din familie og jeres hund er i centrum :-)

Vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad.

Efter morgenmad vil der være aktiviteter for vores dejlige hunde, en mini mix match, noget agility og ikke mindst vil vores "gamle" avlsvejleder (kredsens formand ) give jeres smukke hunde nogle pæne ord med på vejen. Det vil forgå som en slags ringtræning.

Ved 13 tiden bliver der tændt op i grillen og derefter vil lækkert kød blive grillet og godt tilbehør sat på bordene. Alt dette er kredsen økonomisk vært for, både for dig og din familie. Der kan som vanligt købes vand/øl/vin i kredsen til rimlige priser og i rigelige mængder.

Hold jer ikke tilbage, vær selv med til at skabe en dejlig dag og en god markering af kredsens 40 års jubilæum.

I må meget gerne melde hurtigt tilbage, senest d. 8. sep, om i kan deltage.

Du tilmelder dig og din familie ved at skrive en mail til: hanne.garnaes@gmail.com Skriv hvor mange i kommer :-)


28.aug 2016

Resultatlisten er lagt ind på : 40 års jubilæums.


26. aug 2016

Tidsplan for jubilæums B/C match er nu lagt ind :-). Se 40 års jubilæum.

Der vil være muligt at købe morgen mad fra kl. 8.00 og senere vil der være flæskestegs sandwich og grill pløser.


25. aug 2016

Kære deltagere og tilskuere

Lidt information om vores B C match lørdag:

Der vil være morgenmad fra kl. 08.00, indmarch kl. 09.00, hvorefter konkurrencen starter. Den endelige tidsplan offentliggøres i morgen aften med rækkefølge på denne side.

Vi glæder os til at se jer alle til vores jubilæumsmatch til en hyggelig dag i vores nyetablerede kreds


22. aug 2016

Weekendens absolut bedste tilbud er Kreds 30 s Jubilæums B/C match d. 27. aug. Fristen for at tilmelde sig er på torsdag d. 25. aug, derefter vil den opdateret deltagerliste blive offentliggjort. Allerede nu er der kommet flere spændende hold på :-)

Vi mangler bare DIG og din makker - tør i lade være med at deltage ??

Se under 40 års jubilæums B & C Match d. 27. aug


10. aug 2016

Siden med holdoversigt er nu opdateret.

Vel mødt til en god indskrivning på søndag :-)


7. aug 2016

Så er det på søndag d. 14. aug vi har indskrivning kl. 11 - 12 i klubhuset.

Opstart mandag d. 15. aug.

Nedenunder kan du se hold, tider og pris.

I kan betale via Mobilpay 30608861 eller på Nordea Bank Reg: 5501 konto: 5494439559 - hvis i betaler kontant så ta lige penge med :-)

Husk jeres vaccinations kort / hundens pas og forsikrings kvittering på selve indskrivnings dagen :-)


Mandag 17.00 - 18.00 HVALPE, træner er Susanne.

600,00 kr per sæson / 700,00 per sæson ej medlem.

Oplægget for hvalpe: 8 uger til ca. 6 - 7 mdr.

Generel start lydighed og grundlægende sportræning. Hvalpene lærer at sidde, ligge, stå, komme når man kalder, ligge roligt med andre hunde på banen og meget mere. Der fokuseres meget på samarbejdet mellem hund og fører, og er ligeså meget et førerkursus. Vi taler om fodring, almen opdragelse, tager på tur, går spor og får rigtig lært at bruge hundens drifter.


Mandag 17.30 - 18.45 UNGHUNDE/FAMILIEHUNDE, træner er Michael og Per.

600,00 kr per sæson / 700,00 per sæson ej medlem.

Oplægget for unghunde/familiehunde: Ca. 6 - 7 mdr. og opefter.

Generel lydighed, grundlæggende sportræning og socialiserings øvelser for hundene. Masser af boldmotivation, spor, lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Om du er prøveorienteret eller ej kan du deltage på dette hold.


Mandag 18.45 - 20.00 FP/B, træner er Finn og føl er Kirsten.

600,00 kr per sæson / 700,00 per sæson ej medlem.

Oplægget for FP/B: Ca. 12 mdr og opefter.

Generel lydighed, forsat sportræning og FP/B øvelser. Vil du gerne lærer øvelserne korrekt med henblik på FP/B prøver, på et tidspunkt, er det her holdet for dig. Det forventes at du træner mellem trænings gangene.


Onsdag 17.00 - 18.30 PRØVERELATERET HOLD, træner er Lotte og Annedorthe.

600,00 kr per sæson / 700,00 per sæson ej medlem.

Oplægget for prøverelateret hold: 8 uger og opefter.

Træningen tilrettelægges individuelt efter den enkelte hund og førers færdigheder og behov.

Træningen planlægges løbende af instruktøren i samråd med hundeførerne. Holdet er baseret på selvtræning med mulighed for vejledning af instruktører, der har deltaget i schæferhundeklubbens brugsprøver og ved, hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.

Du skal være indstillet på, at det kræver ekstra træning og hjemmearbejde, idet man vil gå en smule mere i dybden og have fokus på de detaljer, der giver en hurtig, motiveret, præcis og driftig hund, der udstråler stor lyst til samarbejde med sin hundefører.

Du skal i samråd med holdets træner, være i stand til, at planlægge din træning og udarbejde et hensigtsmæssigt træningsforløb.


Onsdag 18.30 - til færdig C - TRÆNING, træner er Gunnar og Peter. Føl Jeppe.

350,00 kr per sæson / 450,00 per sæson ej medlem. Ved c-arbejde kræves det at der er betalt sæsonkort i kreds 30 eller at man går på et lydighedshold i kreds 30.

Oplægget for C-træning: Fra hunden er parat og opefter.

Der trænes målrettet mod prøver og avlskåringer, men der vil også være meget hvalpe motivation og driftleg. Teori vil indgå efter behov.


22. juli 2016

Der er godt gang i planlægningen af Kredsens 40 års jubilæums B/C match d. 27. aug. Se under: 40 års jubilæums B & C match.

I den andledning søger vi sponsorer til pokalerne til 2. pladsen, 3. pladsen og bedste B og C - henvendelse til Lotte på lottha@live.dk eller 51273789


26. juni 2016

Så snart siden med holdoversigt er færdig redigeret vil der kommer meget mere om holdene, priser osv.


Hold for efterårs sæsonen 2016 er nu klar - se alle de gode tilbud :-). Indskrivning er søndag d. 14. aug kl. 11 - 12 i klubhuset. Opstart mandag d. 15. aug.


Mandag 17.00 - 18.00 HVALPE, træner er Susanne.

Mandag 17.30 - 18.45 UNGHUNDE/FAMILIEHUNDE, træner er Michael og Per.

Mandag 18.45 - 20.00 FP/B, træner er Finn og føl er Kirsten.

Onsdag 17.00 - 18.30 PRØVERELATERET HOLD, træner er Lotte og Annedorthe

Onsdag 18.30 - til færdig C - TRÆNING, træner er Gunnar og føl Peter.


Oplægget for hvalpe: 8 uger til ca. 6 - 7 mdr.

Generel start lydighed og grundlægende sportræning. Hvalpene lærer at sidde, ligge, stå, komme når man kalder, ligge roligt med andre hunde på banen og meget mere. Der fokuseres meget på samarbejdet mellem hund og fører, og er ligeså meget et førerkursus. Vi taler om fodring, almen opdragelse, tager på tur, går spor og får rigtig lært at bruge hundens drifter.


Oplægget for unghunde/familiehunde: Ca. 6 - 7 mdr. og opefter.

Generel lydighed, grundlæggende sportræning og socialiserings øvelser for hundene. Masser af boldmotivation, spor, lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Om du er prøveorienteret eller ej kan du deltage på dette hold.


Oplægget for FP/B: Ca. 12 mdr og opefter.

Generel lydighed, forsat sportræning og FP/B øvelser. Vil du gerne lærer øvelserne korrekt med henblik på FP/B prøver, på et tidspunkt, er det her holdet for dig. Det forventes at du træner mellem trænings gangene.


Oplægget for prøverelateret hold: 8 uger og opefter.

Træningen tilrettelægges individuelt efter den enkelte hund og førers færdigheder og behov.

Træningen planlægges løbende af intruktøren i samråd med hundeførerne. Holdet er baseret på selvtræning med mulighed for vejledning af instruktører, der har deltaget i schæferhundeklubbens brugsprøver og ved, hvad det vil sige, at træne en hund til de sværeste programmer.

Du skal være indstillet på, at det kræver ekstra træning og hjemmearbejde, idet man vil gå en smule mere i dybden og have fokus på de detaljer, der giver en hurtig, motiveret, præcis og driftig hund, der udstråler stor lyst til samarbejde med sin hundefører.

Du skal i samråd med holdets træner, være i stand til, at planlægge din træning og udarbejde et hensigstmæssigt træningsforløb.


Oplægget for C-træning: Fra hunden er parat og opefter.

Der trænes målrettet mod prøver og avlskåringer, men der vil også være meget hvalpe motivation og driftleg. Teori vil indgå efter behov.


21. juni 2016

D. 21. og 22. maj afholdte kredsen arbejdsweekend - den kunne ha været besøgt af mange flere af kredsens medlemmer der ku ha givet  en hånd med, trods det, blev der lavet rigtig meget af de få der mødte op, og det kommer os alle til gode :-) - mange tak til dem der deltog - godt arbejde - mon ikke der kommer en arbejdsweekend igen hen over sensommeren, hvor vi håber der dukker mange flere hjælpere op :-)

Der er blevet trænet hårdt, den sidste måneds tid, på alle holdene - så både hund og hundeføre ku være i top form på køreprøve dagen :-)

D. 18. juni løb køreprøverne af stablen og vi må sige der blev vist rigtig fint hunde arbejde - godt gået af jer alle - i er top seje :-). Det var lige før det var for pænt ;-) Godt der kom et par løsslupende indslag med Githe som "figurant" :-). Se resultatet fra køreprøverne på resultater.

Stor tak til vores trofaste køreprøve dommer Randi, der altid har et par kloge ord og fif med på vejen, også tak til Githe som var prøveleder, hun sørgede for at alle hundeføre kom godt gennem programmet :-)

Efter endt køreprøver blev der tændt op i grille og der var fælles spising og hygge - det blir gjort til en tradition :-). Vi var super heldige med vejret - så spisning foregik udendørs. Tak til alle der mødte op og var med til at gøre dage god :-)

Efterårets hold er planlagt og bliver meget snart lagt på siden her. Hvis du er på FB, gruppen for Kreds 30, kan du allerede nu se det.

Vi har aftalt at vi hen over sommeren, hvor der er "ferie", mødes i kredsen om lørdagen ved 10 tiden. Kom hvis du har lyst, alle hjælper hinanden :-)

Der er indskrivning i kredsen d. 14. aug kl. 11 til 12. Opstart på holdene er mandag d. 15. aug.


1. juni 2016

Sæt allerede nu x i kalenderen d. 27. aug :-)

Velkommen til Kreds 30`s 40 års jubikæums

B & C match lørdag d. 27. aug 2016.

Dommere er :

Mikkel Kruse og Peter Gammelgaard.

Tilmelding, efter først til møllen princippet, til

lottha@live.dk senest d. 16. aug 2016.

Tilmelding er først gældende , når betaling er modtaget.

Deltagergebyr pr. hold er 350 kr.

Henvendelse vedr. sponsorat til lottha@live.dk

Kredsen afholdt d. 30. maj en UHP, der deltog 3 fra kredsen og alle bestod - dejligt og tillykke. Tak til dommer Hans Hansen som brugte en meget lun og blæsende aften på os ;-). Hanne havde sin debut som prøver leder, det forløb godt - en ting glemmer Hanne dog aldrig mere ;-). Susanne J havde heldigvis en ekstra cykel med på sin bil - tror Annedorthe var glad for det :-)


24. maj 2016

Husk vores kørerprøver 1, 2 og 3 lørdag d. 18. juni.

I skal meddele jeres holdtræner, senest d. 7. juni, om i deltager - det koster 30 kr.

Der er pokaler, sponsoreret af Kennel Akacias, til duksene. Der er medaljer og diplomer til alle. En hundegodtepose sponsoreret af Maxi Zoo også til alle deltager :-)

Efter kørerprøverne vil vi tænde op i grillen, så vi kan hygge os og spise mad sammen. I skal selv tage kød og tilbehør med. Drikkevare købes i klubhus.

Måske skal du ikke selv deltage i kørerprøverne, men mød op alligevel og hep på de modige hundefører, der vil vise hvor langt de er nået med deres hund :-). Ta gerne familien med - lad os gøre det til en festelig sommerafslutning - vel mødt til alle :-)


17. maj 2016

OBS OBS Vi er blevet nødt til at flytte kredsmesterskabet fra d. 30. okt til lørdag d. 5. nov, da vores dommer Peter Gammelgaard skal stille til DM UDT i weekenden d. 29. og 30. okt.

Peter vil være vores dommer til Kredsmesterskabet d. 5. nov - vel mødt til alle


13. maj 2016

Årets hund

Terminen for ”Årets hund” i Kreds 30 Greve følger terminen for ”Årets Hund” i

Schæferhundeklubben for Danmark

For at deltage i konkurrencen "Årets hund" i Kreds 30 Greve, skal du opfylde

samtlige af følgende grundlæggende betingelser:

Have gyldigt medlemskab af Schæferhundeklubben for Danmark

Gennem ovennævnte medlemskab være tilknyttet Kreds 30 Greve. (der

finder dog undtagelse sted for førstegangsindskrivning af hundeførere.)

Din hund skal være tilmeldt på et af Kreds 30 Greves officielle træningshold

eller du skal alternativt have betalt årskort for den pågældende

hund.

(Der tælles kun point med fra den dag årskortet er betalt)

Der kan godt afleveres resultater til Danmarks hund, uden du er tilknyttet

hold eller har betalt årskort.

Pointberegningen ved deltagelse i Årets hund i Kreds 30, følger regelsættet

for Danmarks hund.

Prøver skal være indført i hundens resultathæfte.


Dette skal udfyldes til en prøve

 

Hundeførers navn:

Adresse:

Post nummer og by:

Tlf:

Medlemsnummer for schæferhundeklubben:

Medlem af kreds:

Tilmelder til prøve i:

Hundens navn:

Reg. nummer:

Chip nummer:

Fødselsdato:

Køn:11. maj 2016

Imorgen torsdag d. 12. maj er C-holdet aflyst!

Kredsens første arbejds weekend står for døren d. 21. og 22. maj. Se under d. 3. april :-)

Tillykke til Gunnar med en fin prøve ved DM IPO3 d. 6. og 7. maj - super godt gået :-). Se under Resultater.

Kredsen fik afholdt en dejlig stor spordag sidst i april måned. Der mødte mange op med hunde i alle aldre og på alle niveauer. I efterårs sæsonen afholder vi igen en spordag - dato blir meldt ud senere.

Husk vores kørerprøver d. 18. juni - tilmeldning kommer snart :-). Og se så at få pudset cyklen og meldt jer til vores UHP d. 30. maj :-)

Der er lagt referat og arbejdsfordeling fra BHU på dokumenter.


1. maj 2016

Mandag d. 30. maj afholder Kreds 30 en UHP - vi starter kl. 17.00 ved Hundige havn.

Dommer er Hans Hansen og prøveleder er Hanne og tilmeldingen skal ske på hanne.garnaes@gmail.com - sidste frist d. 24.maj.

Ruten er er god for både dem med fødder og dem med poter :-), så få pudset formen af og meld jer til - det blir hyggeligt :-)


19. april 2016

På søndag, d. 24. april, mødes vi til Stor fælles spordag, ved Greve museum på P pladsen omme bagved kl.13.00 :-)

Husk masser af lækre bløde godbidder, sporpind og genstande (til dem der er nået dertil). Sporline eller sporsele, hvis det er det i bruger.

Ta gerne lidt kaffe/te/kage med til fælles afbenytning, og alle familiemedlemmer der er interesseret er selvfølgelig også velkommene :-). Vel mødt til en hyggelig eftermiddag.

Tjek lige vejrudsigten og ta det rigtige tøj på :-)


3. april 2016

Forsommerens allerbedste tilbud: Arbejdsweekend i kredsen :-)

Lørdag d. 21. maj og søndag d. 22. maj, begge dage fra kl. 9. til ..... Der vil være morgenmad og frokost til hjælperne og selvfølgelig den sædvanlige hygge :-)

Der er opgaver til alle - så hold jer endelig ikke tilbage.

Et par timers hjælp en af dagene er bedre end ingen ting :-)

Skriv gerne en mail til Michael, hvis i ikke er på FB og har tilmeldt jer der, om/hvornår du/i kan deltage - så vil det være nemmere at planlægge arbejds opgaverne :-)

Michaels mail er : michael@gjerlov.net

Vel mødt til alle.

Stor spordag d. 24. april starter kl. 13.00 på spor arealet, som blie oplyst når vi nærmere os. Du må meget geren give din træner besked på om du deltager, ta gerne familien med :-)


20. marts 2016

D. 12. og 13. marts deltog to hundefører fra kredsen i  DM/WM udt i Nakskov. Gunnar Nielsen og Hanne Garnæs. Begge bestod :-) og Gunnar med Gina fik point nok til at deltage i DM d. 6. og 7. maj. Hanne med Jazz fik ikke point nok, men en bestået prøve til en udt er flot i sig selv :-) Stort tillykke til begge og held og lykke til Gunnar med DM, vi følger spændt med ;-)

D. 20. marts bestod Michael Gjerlov IPO1 - stort tillykke med det :-)

Se under resultater.

Husk der er stor spordag søndag d. 24. april - kom og vær med - det blir super hyggeligt - alle hjælper hinanden :-)


10. marts 2016

D. 6. marts afholdte kreds 30 en træner kursusdag for trænerne i kredsen. Henrik Neumann var inviteret til at inspirerer trænerne både med deres egne hunde og med indput til nye indsgangsvinkler til træneres hold - en meget dejlig og lærerig dag som BHU håber holdene også vil få glæde af  :-)

Stort tillykke til Susanne Jensen og Zita med endnu en IPO3 prøve taget i kreds 4 d. 28. feb  og tillykke til Annedorthe Lysgaard og Haakon med en flot IPO2  taget i Kreds 30, d. 5. mart. Se resultaterne under resultater.


21. feb 2016

Se under dukomenter for referat fra bestyrelsesmøde.

Der bliver afholdt prøve i kedsen lørdag d. 5. marts, dommer er Mikkel Kruse og prøveleder er Lotte Hansen. Der er et begrænset deltagerantal pga soprarealer. Kun IPO prøver. Hvis du vil deltage så send en mail til Lotte på : lottha@live.dk.

Forårs sæsonen 2016 er i den grad skudt i luften, familie- og lydighedshold mandag, hvalpe og C træning torsdag - dejligt at se så mange mennesker med deres skønne hunde. Der er stadig plads til mange flere hunde - så hvis i har fået en ekstra hund eller kender nogle hvis hund trænger til lidt træning - så kom endelig :-)

Efterårets Kredsmesterskab bliver afholdt søndag d. 30. okt og dommer vil være Peter Gammelgaard Mortensen :-)


13. feb 2016

Se under dukomenter for referat fra generalforsamling.


11. feb 2016

Se under dokumenter for referat fra BHU møde d. 4. feb.

Se den nye Bestyrelsen, valgt ved generalforsmlingen, under udvalg :-)


7. feb 2016

Det er på torsdag d. 11. feb kredsen afholder generalforsamling kl. 19.00. Håber rigtig mange kommer og deltager :-)

Søndag d. 14. feb er der indskrivning i kredsen kl. 11 til 12. Se under holdoversigt hvilke hold du skal tilmelde dig. Det er dejligt hvis du/i tar lige penge med eller indbetaler på mobilepay: 30608861. Husk også gyldig vaccinations kort og en udvidet ansvars forsikring :-)

Vel mødt - vi glæder os til en dejlig forårs sæson med masser af god tid sammen med vores fælles hobby - hunden :-)


24.jan 2016

Hej kære kredsmedlemmer


Torsdag den 11. februar 2016 kl. 19.00 afholder kreds 30 Greve generalforsamling i klubhuset på Trafikvejen 3, 2630 Greve

Husk, at kun de der har været medlemmer af schæferhundeklubben for Danmark og tilknyttet Kreds 30 Greve, i mindst 3 måneder forud for den 11. februar 2016, har stemmeret og valgbarhed på generalforsamlingen. Herudover skal man også have betalt sit kontingent.

Bestyrelsen foreslår, at vi igen danner en 5 mands bestyrelse, så derfor er det vigtigt du kommer.

Alle tilknyttet kreds 30 Greve er velkomne til generalforsamlingen, så man kan høre mere om hvad der foregår.


Per I. Christiansen

Kredsformand


Dagsorden og forslag er udsendt pr. mail. Har du ikke modtaget denne, så send en mail til formanden


21. jan 2016

Rigtig godt nytår til alle :-). Håber i og jeres hunde kom godt gennem både jul og nytår. Vi havde en rigtig hyggelig hundegåtur med Kreds 30 d. 1. jan 2016. Først lidt motion gennem Trylleskoven og så lidt FP øvelser på Karlslunde Strandvej ;-). Der er rigeligt plads til at mange flere deltager d. 1. jan 2017 ;-). Belønningen efter strabadserne - til de 2 benede - var kaffe og julekage rester - og de var GODE :-).

D. 16. jan blev kredsfesten afholdt og pokaler uddelt - dem der på resultater kan læse at de har en pokal tilgode kan få den/dem til generalforsamlingen d. 11. feb 2016 kl. 19.00, som bliver afholdt i klubhuset. Hvis i ikke kan deltage der så kontakt: hanne.garnaes@gmail.com :-)

Der vil snart komme flere oplysninger om generalforsamlingen, men har DU lyst til at være en del af bestyrelsen eller kaste dig ud i en træneruddannelse - eller allerede har en og har super meget lyst til at være træner for vores dejlige hundeførere - så hold dig ikke tilbage :-). Kontakt Per på per@oernesaedet.dk eller Hanne på hanne.garnaes@gmail.com.

Der er indskrivning i kredsen søndag d. 14. feb kl. 11.00 til 12.00. Se holdene under Holdoversigt - vi glæder os meget til at se de "gamle" og de "nye" :-)


7. dec 2015

Ny dato for kredsfesten er lørdag d. 16. jan 2016 kl. 18.00. Sted, pris osv komme snart, men vi har brug for at vide om du vil deltage. Hvis du ikke er på facebook og tilmelder dig der, så send mig lige en mail: hanne.garnaes@gmail.com :-)

Er der nogle friske mennesker i Kreds 30 der har mulighed for at hjælpe til ved et arrangement lørdag d. 30. jan 2016. Det drejer sig om at hjælpe med at stille stole op, lave kaffe, te, sandwichs og oprydning efter endt teoretisk hunde kursus, ca kl.16.00. Al hjælp er velkommen og har du brug for flere informationer så kontakt mig på 20760555 :-). Hurtig tilbagemelding er nødvendig :-)


22. nov 2015

Kredsfesten d. 28. nov er AFLYST

D. 21. nov afholdte vi efterårs sæsonafslutning med de vanlige Kørerprøver. Se resultater.

Der var ikke så mange der deltog, men dem der stillede fremviste rigtig fint hundearbejde - dejligt at se :-)

Vi holder vinterlukket på holdene, men har aftalt at vi hen over vinteren mødes i Kredsen om lørdagen ved 9.30 tiden. Der vil som regl være nogle træner der kan hjælpe med evt problemer - ellers hjælper alle hinanden så vi kan få trænet frem mod vores mål :-). Hvis nogle har lyst til kaffe/te skal i selv medbring det :-)

HUSK vores traition 1.jan kl. 14. Nytårsgåtur for mennesker og hunde . Vi mødes på P-pladsen ved Trylleskoven - kom frisk - det er så hyggeligt. Efter turen drikker vi den medbragte kaffe og spiser julekage rester :-)


16. nov 2015

Så er oversigten for forårs sæsonen 2016 lagt på hjemmesiden - se under Holdoversigt. Se hvilke hold du og din hund skal gå på og sæt det allerede nu ind i din kalender for 2016 :-)


12. nov 2015

Husk at melde jer til kørerprøverne, som afholdes d. 21. nov med start kl. 9.00. Randi og Susanne J. er dommere og Githe er prøveleder. Det koster 30 kr som kan betales på dagen. I skal melde jer til ved Susanne Randa eller jeres træner :-). Hvis i ikke skal deltage så kom alligevel og hep på deltagerne :-). Det blir en hyggelig dag :-)


11.11.2015

Kredsfest lørdag den 28. november 2015 kl. 18.30

Den årlige kredsfest afholdes i vores nymalede klubhus. Der kan købes øl, vand og drikkevarer. Prisen bliver Kr. 150,- pr. person.

Tilmeld jer på mail til: formand@kreds30.dk


28. okt 2015

Sikken et dejligt Kredsmesterskab der lige er løbet af stablen - tak til alle som hjalp, tak til dommer Bent Andersen, figurant Tommy som var vores redningsmand :-) og sporlæggerne :-)

Stort tillykke til de nye Kredsmester som blev:

Søs med Dina beg B 95

Jens med Shona beg AB 93 - 93

Hanne med Jazz IPO3 88 - 86 - 96

Også tillykke til Finn og André med deres beståede B prøver :-)


21. okt 2015

Der er lagt et referat fra bestyrelsemødet d. 15.okt 2015 ind under dokumenter. Der er lidt nye gode tiltag og retningslinjer for brug af kredsen :-)

Der er planlagt 2 arbejdsweekender i kredsen her i efteråret. Den første weekend er d. 31. okt og d. 1. nov. Kan du ikke der kan du måske d. 14. og 15. nov.

Der er stadig meget der skal laves så ALLE er velkommen. Det hele går jo ikke kun op i arbejde, der hygges og lidt mad og drikke bliver der også sørget for - så kom endelig :-).

Husk vores kredsmesterskab på søndag - kom og hep - selv om du måske ikke skal deltage :-). Lydighed starter kl. 10.40 i kredsen.. Det vil være muligt at købe morgenbrød og frokost :-)

Der er kørerprøver d. 21. nov i kredsen OG årets største og vigtigste fest - kredsfesten afholdes d. 28. nov. Der vil snart komme flere informationer om dette, men sæt  i jeres kalender.


1. okt 2015

Stort tillykke til Annedorte med Haakon for deres flotte prøve ved deltagelsen i DM IPO1 :-)

D. 27. sep holdt kredsen Stor fælles spordag :-)

Tak til Lotte, som sørgede for at holde den røde tråd gennem dagen :-). Lone havde lavet dejlig mad :-). Vor Herre var så venlig at lade solen skinne på os hele dagen :-). Tror alle deltager øvede som mindre øvede fik noget godt med hjem - til at træne videre på :-). Vi gentager stor spordag på et senere tidspunkt og håber endnu flere har mulighed for at deltage - vi skal nok reklamerer for det i god tid :-)

Har i ikke nogle billeder af jeres hunde ???? Der mangler billeder til månedens hund, send dem til: hanne.garnaes@gmail.com :-)

Husk at melde jer til kredsmesterskabet d. 25. okt, seneste tilmelding er d. 18. okt. Tilmelding skal ske til Randi på: hjem@ramseys.dk .

Der er mulighed for at ta prøver i beg., SL, IPO og SPH.


Dette skal udfyldes til en prøve

 

Hundeførers navn:

Adresse:

Post nummer og by:

Tlf:

Medlemsnummer for schæferhundeklubben:

Medlem af kreds:

Tilmelder til prøve i:

Hundens navn:

Reg. nummer:

Chip nummer:

Fødselsdato:

Køn:30. sep 2015

Mandag d. 5. okt kommer Peter Gerlach Stage, bedre kendt under navnet Gappay, til kredsen ved 18.tiden og frem. Han har bilen fyldt med gode ting og sager - så mangler i noget udstyr til hunden, eller jer selv, kan i købe det :-). Hvis der er noget specielt i mangler - så kontakt Stage inden :-). God fornøjelse :-)


23. sep 2015

Husk stor spordag på søndag d. 27. sep kl. 9.00 med start i kredsen. I kan købe fuld forplejning til 75 kr - send mig en sms: 20760555 :-)


14. sep. 2015


Årets hund

Terminen for ”Årets hund” i Kreds 30 Greve følger terminen for ”Årets Hund” i

Schæferhundeklubben for Danmark

For at deltage i konkurrencen "Årets hund" i Kreds 30 Greve, skal du opfylde

samtlige af følgende grundlæggende betingelser:

 Have gyldigt medlemskab af Schæferhundeklubben for Danmark

 Gennem ovennævnte medlemskab være tilknyttet Kreds 30 Greve. (der

finder dog undtagelse sted for førstegangsindskrivning af hundeførere.)

 Din hund skal være tilmeldt på et af Kreds 30 Greves officielle træningshold

eller du skal alternativt have betalt årskort for den pågældende

hund.

(Der tælles kun point med fra den dag årskortet er betalt)

 Der kan godt afleveres resultater til Danmarks hund, uden du er tilknyttet

hold eller har betalt årskort.

 Pointberegningen ved deltagelse i Årets hund i Kreds 30, følger regelsættet

for Danmarks hund.

 Prøver skal være indført i hundens resultathæfte.


Stort tillykke til Andre`med Mira for deres flotte 1. plads i beg B. ved Hvidovre Open og tillykke til Finn med en bestået beg B også til Hvidovre Open :-) Godt gået :-)

Kredsen har fået endnu en IPO3 hund Hanne med Jazz har bestået deres prøve - stort tillykke med det :-)


8. sep. 2015


Hvis i regelmæssigt bruger kredsens træningsareal, skal der indbetales halv- eller helårskort, hvis i ikke går på hold og betaler der.

Sæsonkort i Kreds 30 Greve koster (Halvår 1. januar – 30. juni/1. juli – 31. december) Kr. 400,- og (Helår 1. januar – 31. december) Kr. 700,- for medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark og tilknyttet Kreds 30. For personer, der ikke er medlemmer af kreds 30, er der et tillæg på kr. 100,-

 

Årskort kan tegnes ved henvendelse på træningsdage eller indbetales til Nordea Bank Reg: 5501 Konto: 5494439559

eller på MobilePay 30608861 :-)


Prøven som kredsen afholdte d. 5. sep forløb rigtig fint. Ingen er herre over vejret og det bød på både solskin, regn og blæst, men humøret fejlede heldigvis ikke noget

Stemningen var god og det samme var sportsånden. Tak til alle som hjalp så dagen kunne afvikles. Tak til Hans Hansen, dommer, som ikke kun dømte og gav point, men tog sig tid til at give nogle gode fif hen ad vejen ;-). Tak til en frisk figurant, Kim Tornmark, som havde sin sag for sig med at holde benene på jorden i det våde græs. Vores køkkenfrue, Lone, havde sørget for grillet pølser til frokost. Susanne havde debut som prøveleder og det klarede hun rigtigt flot. Susanne blev godt hjulpet af Randi, tak. 4 havde meldt sig til prøve og alle bestod - det er fin stil. Stort tillykke til alle, se resultater - uanset hvilken prøve man stille i ligger der mange trænings timer bag. Nu skal der trænes frem mod kredsmesterskabet d. 25. okt - det har ik husket ik ?

For at være på forkant når i skal melde jer til prøve eller kredsmesterskabet bedes i være opmærksomme på hvilke oplysninmger i skal sende til prøvelederen:


Dette skal udfyldes til en prøve

 

Hundeførers navn:

Adresse:

Post nummer og by:

Tlf:

Medlemsnummer for schæferhundeklubben:

Medlem af kreds:

Tilmelder til prøve i:

Hundens navn:

Reg. nummer:

Chip nummer:

Fødselsdato:

Køn:


HUSK LIGE PENGE TIL PRØVERNE HVIS IKKE I KAN BRUGE MOBIEPAY :-)29. aug. 2015

Efterårs sæsonen er startet op og alle hold er kommet godt igang. Vi har fået flere nye hundefører på holdene og dem vil vi gerne byde velkommen :-)

Husk der er prøve i kredsen på lørdag d. 5. sep - kom og bak om om dem der stiller :-). Både kredens medlemmer og dem udefra :-)

Kreds 43 afholder Hvidovre Open d. 12. september. Så MELD JER NU så Kreds 30 kan stille med et stort hold - det skulle der være god mulighed for, da man som noget nyt, i år, kan stille i Beg. B, Beg. AB, SL1, SL2 og SL3. Du behøver ikke i forvejen at ha prøven på din hund, den kan du tage på dagen :-)

Sidste tilmeldning til Hvidovre Open er d. 5. sep og tilmeldning forgår samlet via Hanne, så send en mail til: hanne.garnaes@gmail.com


17. aug 2015

Der er arrangeret brugsprøver FP, beg, SL og IPO i Kreds 30 d. 5. sep. Prøvestart er kl. 9.00 og dommer vil være Hans Hansen. Prøveleder er Randi Salzwedell. Du skal sende Randi en mail hvis du ønsker at deltage. Mail: hjem@ramseys.dk. Se alle øvrige oplysninger på www.schaeferhund.dk under kalender.


29. juni 2015

D. 20. juni fik vi afholdt køreprøverne 1, 2 og 3 - se under resultater. Dejligt at så mange stillede op og viste flot hundearbejde, der er virkelig arbejdet godt på alle holdene og vi ser frem til efterårs sæsonen. Køreprøverne er sæsonafslutning, men dermed ikke sagt at hundene ikke skal trænes de næste par mdr. Derfor er i alle velkommene mandage aftner ved 18 tiden. Her hjælper vi hinanden og gir gode råd, hvis det skulle være nødvendig :-). Nogle mandage vil vores figuranter også være der og tilbyde lidt c-træning - så kig forbi - der er nok også mulighed for en kop kaffe og hyggeligt samvær :-)


18. juni 2015

Se under holdoversigt over holdene for den nye sæson - efteråret 2015. Indskrivning finder sted søndag d. 16. august kl. 11.00 - 12.00 i klubhuset. Træningen starter mandag d. 24. august.

I starten af næste sæson vil vores figuranter ta en tur rundt på holdene og præsenterer sig og fortælle om C-arbejdet/bidearbejdet/forsvarsarbejdet og hvor vigtigt det også er at få den del af hunde træningen med ind i jeres træning. Figuranterne vil også afprøve jeres hunde i byttedrift. C-træning skal bruges uanset om du er til udstilling eller brugsarbejde. Meld jer på holdet - det er super hyggeligt, socialt og meget lærerigt også på lydligheds fronten :-)


31. maj 2015

Så er maj måned ved at være gået og der bliver flittigt trænet hunde - det er dejligt :-). Mon der er nogle der træner frem mod kørerprøverne d. 20. juni ?

Vi afholder som vanligt sæson afslutning med køreprøve 1, 2 og 3 lørdag d. 20. juni i kredsen. Vi starter kl. 10 og tilmeldning skal ske til din træner.

Der vil også være mulighed for at købe lidt mad. Kom og vær med til at gøre dagen hyggelig :-)

Ved sæson afslutningen er holdene/tiderne for efterårs sæsonen fastlagt, så i allerede der kan få det planlagt i jeres kalender :-)


7. maj 2015

Nu er der lukket for tilgang på sporkursus for deltager med hund. Der er stadig åben for deltager uden hund, indtil d. 25. maj. 

D. 20. juni afholder Kreds 12, Århus, Beg. B DM for schæferhunde - mon der er nogle af kredsens hunde der er klar til det ? ;-). Prøven kan tages på dagen :-)

Kreds 43 afholder Hvidovre Open d. 12. september. Så sæt allerede nu x i jeres kalender så Kreds 30 kan stille med et stort hold - det skulle der være god mulighed for, da man som noget nyt, i år, kan stille i Beg. B, Beg. AB, SL1, SL2 og SL3. Du behøver ikke i forvejen at ha prøven på din hund, den kan du tage på dagen :-)


27. april 2015

Der er godt gang i alle holdene og der er kommet flere nye hundeføre og hunde på banen, det er skønt at se :-)

Holdene har været på spor og hvis i har fået lyst til at vide meget mere om spor så husk at meld jer til sporkursus med Hanne Boe d. 6. juni, der er stadig et par ledige pladser.

April måned er ved at være slut og der er sket meget i kredsen på flere fronter.

Der er kommet endnu en IPO3 hund i kredsen, Mocca. Hanne og Mocca bestod deres første IPO3 prøve - stort tillykke med det.

Michael og Epo har deltaget i DKK DM beg B og opnåede en flot 7. plads - stort tillykke med det.

Susanne og Zita deltog i DM/WM UDT og bestod endnu en IPO3 prøve - stort tillykke med det. Det lykkedes dog desværre ikke at få point nok til at deltage i DM i år.

Susanne og Zita træner videre så det kan blive næste år :-).


Vores figurant, Robert, har sagt ja til at oplærer et føl og vi siger velkommen til Peter - det ser meget lovende ud :-)

Alle kredsens føl har været på kursus, så vi håber deres nye viden bliver videregivet til holdene.


Per har åbenbart ikke ment at der var solskin nok til at tage billeder af hundefører og hunde endnu, men mon ikke at maj måned byder på flot vejr så Per kan få nogle gode billeder i kassen ? ;-)


Kredsen afholdte en arbejdslørdag, hvor der blev lagt fliser, malet og ordnet. Der er stadig meget der skal gøres så hold øje med hjemmesiden - næste gang der afholdes arbejdsdag kommer det til at stå her, da der sagtens kunne bruges flere hænder :-)


23. marts 2015

Træningssæsonen er kommet rigtig godt igang og den første måned er næste allerde gået. Holdene arbejder flittigt, men der er stadig ledige pladser så kender i nogle der lige har fået en hvalp så sig de er meget velkommene til at komme :-). Måske går der også nogle lidt større hunde rundt som trænger til træning og der kan vi også være behjælpelige.

Resultatsiderne skulle nu være opdateret med alle de resultater vi har kendskab til - så hvis der mangler noget må i sende resultaterne på linket der er på forsiden.

Den nye hjemmeside er kommet godt fra start og vi vil jævnligt sætte store som små nyheder og informationer ind.

Vii mangler billeder af kredsens hunde og deres føre. Når det nu snart bliver endnu mere lyst og solskin kommer Per forbi holdene, med sit camera og tager billeder som vi kan bruge her på siden.

Husk nu også at sende os billeder af jeres smukke hunde så vi kan få skiftet månedens hund her til d. 1. april :-)


Vi har fået arrangeret et sporkursus i Kreds 30 - så sæt allerede nu x i kalenderen lørdag d. 6. juni 2015.

Hanne Boe kommer og underviser os i sporkunsten både hvad angår teori og  praksis. Der er plads til 10 hundefører med hund. Det vil være efter først til mølle princippet og man er ikke tilmeldt før beløbet er indsat.

Kursuset koster 300 kr og 100 kr hvis man vil deltage uden hund. Der vil være morgenmad frokost og eftermiddagskage incl.

Inden længe kommer de sidste oplysninger omkring tilmeldning osv.

Kom og vær med - det bliver sjovt. Spor for hvalpe og op til konkurrence prøverne :-)


Sæson afslutning med kørerprøver blir d. 20. juni 2015.


Kreds 30`s kredsmesterskab afholdes d. 25. oktober 2015 - vi glæder os til stor deltagelse :-)


22. februar 2015

Så kom dagen, hvor kredsens nye hjemmeside skulle se dagens lys. Ændringen var nødvendig, da vores web hotel nedlagde det gamle system. Nu er der ny indpakning, men indholdet er ikke så meget nyere.

Det er her kredsens generelle nyheder kommer og disse lægges ikke også på Facebook. Vi vil kun henvise.

Vi har lavet en nem møde, således at du kan aflevere dine resultater, når du har opnået et med din hund. Send det til denne mail, så det kommer på hjemmesiden.

Der kan nu også sendes beskeder til kredsen og her kan man skrive alt og det vil så blive besvaret/behandlet af rette vedkommende.

Se også tiltaget med "Månedens hund" send et billede til os og du kan måske få det på siden.

Vi vil gøre alt for, at siden er opdateret hele tiden. Du kan holde øje, ved at kigge.


27/1-2015


Der indkaldes til Generalforsamling torsdag den 12. februar 2015 kl. 19.30 i klubhuset på Trafikvejen 3, 2670 Greve.


Der gøres specielt opmærksom på, at "indkomne forslag" indeholder et forslag om ændring i kredsens struktur og vi vil overgå fra 5 mandsbestyrelse til 3 mandsbestyrelse.


Dagsordener og forslaget er tilgængelig her.....


24/3-2013


Årets repræsentantskabsmøde er overstået uden den store dramatik. Hovedklubbens sammensætning er nu som følger:


Hovedbestyrelsen:

Formand: Poul Meineche

Næstformand: Fritz Bennedbæk

Sekretær: Per Christiansen (ja vores Per...)

Kasserer: Bent Andersen

Bestyrelsesmedlem: Sanne Lund

1. suppleant: Karin Christiansen

2. suppleant: Jeanine Jørgensen


Avlsrådet:

Formand: René Jørgensen

Medlemmer:

Aase Jensen

Susanne Karlsen

Kai Mortensen

Michael Lumby

Lena Pichler Bjerre

1. suppleant: Poul Granslev

2. suppleant: Leif Jørgensen

Brugshunderådet:

Formand: Vivi Gilsager

Medlemmer:

René Otkjær Kristensen

Helen Kragh

Karin Momse Jørgensen

Thorsten Kleven

Vibeke Mølgård

1. suppleant: Karl Frost

2. suppleant: Martin Knudsen


11/2-2013 - Aflyst C-træning

C-træning er aflyst lørdag den 23. februar. Træningen flyttes til torsdag den 7. marts. Nærmere om tid og sted kommer senere. Mvh Carsten

 

11/2-2013 - Træning i Kreds 43

 

Som medlem af Kreds 30 kan du nu hver onsdag aften fra kl. 18.00 benytte dig af Kreds 43 træningsplads. Hovedsalig bane 2 - den ligger tættest på vejen.

Da vil være lys på banen - ellers be' om det inde i klubhus.

Kreds 43 ligger på Stamholmen 2, Avedøre Holme, 2650 Hvidovre.

Vi siger mange tak til Kreds 43 som er så venlige at hjælpe os indtil vores nye plads fungerer.

Vel mødt og god træning.


11/2-2013 - Arkæologerne graver

 

Arkæologerne fra Køge museum vil påbegynde deres gravearbejder tirsdag den 13. februar 2013 og det vi blive på hvalpebanen og også på den store plads. I bedes respektere dette og ikke lade jeres hunde løbe i det område. Benyt pladsen bag klubhuset. De regner med at være hurtigt færdige og vil endda sikre, at området er så plant og hårdt som muligt efter end arbejde. Det kan så igen benyttes indtil der bliver etableret mere byggeplads. MVH Formand Per.

 

1/12-2012


Hej alle medlemmer i Kreds 30

Da vi jo skal have pakket vores klubhus sammen inden 31/12-2012 vil der være et eller flere bestyrelses medlemmer tilstede på nedenstående dage, så mød og hjælp med at pakke, pille ned, smide ud, køre på genbrugen mv.

Hvis du er indehaver af flyttekasser eller EURO paller som du vil forære klubben, så kontakt Michael Gjerløv på 21260664 eller michael@gjerlov.net hurtigst muligt:

Giv også gerne en melding hvis du kan komme en af dagene og hjælpe, måske bare 1 time eller 2.

Michael og Finn er der :

Tirsdage 4/12 – 11/12 – 18/12 - fra kl. 17.00

Torsdage 6/12 – 20/12 - fra kl. 17.00

Søndage 9/12 – 16/12 fra kl. 10.00

Selvfølgelig med forbehold for hvis vi er færdige inden så bliver resten af dagene slettet.


14/8-2012 - Medlemsmøde

 

Vi har netop overstået en fin indskrivning og det lover godt for efteråret.

Efteråret byder på en lidt anden udfordring og det er vores pladssituation.

Den opmærksomme vil se, at bane Danmark er startet på ekspropriationsforretninger i vores område og det rammer også kredsen. Bestyrelsen arbejder på højtryk, da hele ansvaret for denne forretning, alene hviler på kredsen og ikke på kommunen. Kommunen er end ikke en reel medspiller.

Bestyrelsen tager da bare bolden op og vi er i gang med, og bliver færdige med, en plan og prissætning for etablering af en ny træningsplads på de arealer vi er blevet anvist af kommunen.

Vi afholder et medlemsmøde MANDAG den 20. august 2012 kl 19.00 i klubhuset, hvor jeg vil gennemgå ”der ganze mollevitten, og fortælle om vore fremtidsudsigter.

Bestyrelsen vil gerne have opbakning til de ting vi nu fremlægger for ekspropriationskommitteen i næste uge, da der kun er ”et skud i bøssen”

Kom til dette spændende møde og bliv lidt klogere på kredsens pladssituation.


24/7-2012 - Sidste nyt


Grundet sygdom har Helle Priess meldt fra til prøven den 29/9. Lene Carlson dømmer i stedet. Så er de endelige detaljer på plads for efterårssæsonen, og sidst men ikke mindst er seneste referat fra BHU kommet på hjemmesiden.


1/7-2012 - Holdtiderne for efteråret er opdateret.


De nye træningstider og holdsammensætninger er nu på hjemmesiden. Vi har lige nogle enkelte detaljer, som stadig mangler vedr. C-træning, men overordnet er programmet sat.. Se mere undertræning. BHU

 

23/6-2012 - Næste indskrivning er 13/8-2012


De nye træningstider og holdsammensætninger kommer snarest på hjemmesiden. Vi har lige nogle enkelte detaljer, som lige skal på plads, men vi gør det så hurtigt som muligt. BHU


24/4-2012 - Nu skal der graves igen


Fra den 24. april 2012 og i en periode frem vil Køge museum grave lidt dybere i den danske muld. Uheldigvis ligger denne muld på området bag vores klubhus og i perioden vil vi ikke kunne benytte pladsen. Det er de tidligere prøver, der har vist at vi ikke var de første beboere på dette landområde. Vi er i dialog med dem og Michael vil tage en snak med dem, så arealerne er anvendelige, når de tager afsted igen. Nu kan vi kun vente spændt på, hvad de finder.


30/3-2012 - Det mystiske hegn:


Der er opsat et hegn på den store træningsbane. Ved første øjekast har det bragt en del undren med sig. Men hegnet er faktisk sat op, så man kan træne lineføring/fri ved fod og sikre sig, at hunden går lige. Smart ikk... :-)


23/2-2012 - Udlån af klubhuset:


Mange har spurgt og mange har gjort brug af det. Klubhuset kan lånes af alle medlemmer, men der indføres et lejegebyr. Prisen bliver Kr. 500,- i perioden fra 1. maj til 30. september og kr. 700,- i perioden fra 1. oktober til 30. april.

Beløbet betales til kassereren senest 14. dage før, så der kan udleveres nøgler og vi kan annoncere udlånet på hjemmesiden, så andre medlemmer kan re­spektere det. Herudover skal der betales for forbrug af eventuelle ting, der tages i klubhuset. Klubhuset skal afleveres i rengjort stand. Henvendelser om lån af klubhus til Formanden eller kassereren.


23/2-2012 - Nøgler til klubhuset:

Det er muligt for alle medlemmer, at erhverve en nøgle til klubhuset, så man kan komme ind også når der ikke er træning. Depositum for en nøgle er kr.100,-­, som man får tilbage når man afleverer nøglen igen. Der er allerede mange, som har en nøgle og vi vil gerne have styr på vores regi­streringer, da det er et ældre system. Har du derfor allerede en nøgle til klubhuset, så send lige dit nøglenummer til Michael Gjerløv på en mail og du bliver noteret korrekt. Vi har skiftet nogle låse, men ingen der vil berøre de normale nøgler, men hvis vi ikke har held med vores registreringer af de nøgler, der er i omløb, skifter vi de sidste låse.